четвер, 23 червня 2016 р.

 Великі права юних громадян 


Під такою назвою в районній бібліотеці для дітей проведено ситуаційно-правову гру, на яку завітали користувачі молодшого та середнього шкільного віку.
За допомогою літературних персонажів, використовуючи різні життєві ситуації, бібліотечні працівники та педагог Ірина Терлецька намагалися показати, як діє правова система в Україні, і що буває, коли трапляються різні правопорушення. Юні громадяни з великою цікавістю аналізували кожен правовий випадок, визначали винуватців і постраждалих. Особливо захопила малечу правознавча гра через казки. 
  Пізнавальним був відеофільм «Основа життя - мій закон основний». Доповнив захід огляд книжкової експозиції «Конституція – основний закон нашого життя», проведений бібліотекарями.
Учасники заходу усвідомили: щоб бути достойними громадянами своєї країни, всі українці мають жити за правилами і законами нашої країни. Саме юним громадянам України належить її майбутнє, саме їм втілювати в життя мрії і сподівання попередніх поколінь. І нехай в цьому допомагають їм книги та набуті знання.


Немає коментарів:

Дописати коментар