вівторок, 12 липня 2016 р.


5 липня 2016 року  в обласній бібліотеці для дітей  ім.І.Франка  відбулось урочисте  нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд», який приурочено 25-ій річниці  Незалежності  України.
В обласному  турі змагалися роботи переможців районного етапу конкурсу  з усіх районів  Вінницької області. Від Липовецького  району  було представлено 18 творчих робіт . Радіємо з того ,що почесні треті  місця  дісталися нашим читачам: Копитку Дмитру – читачу Липовецької районної бібліотеки для дітей – у номінації « Кращий поетичний  твір»  та   Чайці Дар'ї – читачці  Турбівської міської бібліотеки для дітей – у номінації « Кращий прозовий твір». Голова  оргкомітету , директор  обласної бібліотеки  для дітей Тетяна  Мрищук вручила  талановитим дітям  подяки та цінні подарунки. Гарні  враження залишилися в учасників свята від екскурсій по  обласній  дитячій  бібліотеці  та краєзнавчому музеї.
Приєднуємося  до всіх  привітань на  адресу  переможців, бажаємо їм подальших  творчих  здобутків  та перемоги  у завершальному  етапі Конкурсу.

Немає коментарів:

Дописати коментар