понеділок, 16 січня 2017 р.

Сучасні автори  сучасним дітям


Під такою назвою в районній бібліотеці для дітей відбулася презентація книжкової виставки - рекомендації. Привертають увагу  читачів книги популярних українських авторів: М. Павленко, І. Роздобудько, В. Рутківського, Є. Кононенко, І. Андрусяка, М. Матіос, С. Дерманського, Т. Корнієнко, А. Кокотюхи та багатьох інших, книги яких удостоєні відзнаки, як книги, що читаються одним подихом.
Бібліотечні працівники відкрили дітям і сучасний  книжковий світ зарубіжної літератури, порекомендували прочитати повість Р. Дала «Джеймс і гігантський персик», книги М. Стрековської – Заремби про Філіпека Вужека, книги Дж. Стронга серії «Читання для реготання». Особливо сподобалась юним читачам презентація книги  Л. Паулі і Катрін Шерер «Лисичка йде до бібліотеки».
Ця історія про те, як звичайна лисичка випадково потрапила до надзвичайного світу знань. Як це їй вдалося? Вона просто заскочила до бібліотеки. Мерщій і ви за нею! Адже це так цікаво!..
В районній бібліотеці для дітей на вас чекає багато сюрпризів, несподіванок і нових цікавих – прецікавих книг сучасних авторів!


Немає коментарів:

Дописати коментар