вівторок, 21 лютого 2017 р.

Мово рідна, тепла і любові скарбниця



     Мова – духовний скарб нації. Змалечку виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб – МОВА. Це не просто засіб людського спілкування, це те найцінніше, що живе у наших серцях.
   До Міжнародного дня рідної мови в районній бібліотеці для дітей з старшокласниками – користувачами бібліотеки проведено мовний круїз «Мово рідна, тепла і любові скарбниця».  Учасники  заходу мандрували «мовною країною», відповідали на запитання з «криниці мудрості» ,  дізналися багато цікавих фактів з історії становлення української мови.
   Напередодні свята в бібліотеці організовано книжково – ілюстративний перегляд літератури, який розширив інформацію про  багатство, красу і мелодійність рідної української мови, якою ми розмовляємо й думаємо, без якої ми не мислимо свого існування.
  Сподіваємось, що проведений захід допоміг ще глибше відчути, який то неоціненний скарб – наша рідна мова, її потрібно любити і берегти як зіницю ока.



Немає коментарів:

Дописати коментар