вівторок, 28 березня 2017 р.

У країні Журляндії


Дитячі журнали  на острові цім,
Вони,як дарунок приходять у дім.
Розкажуть доступно,дотепно,цікаво
Про світ цей барвистий,мінливий,яскравий.

В межах Всеукраїнського тижня дитячого читання в районній бібліотеці для дітей пройшов прес – марафон «У країні Журляндії». Третьокласники Липовецького колегіуму ім. В. Липківського пізнавали загадковий і таємничий світ журналів.
Бібліотечні працівники презентували юним читайликам  бібліотечні журнали, які порадували їх цікавою та корисною інформацією: захоплюючими мандрівками у світ природи, казками і легендами, віршами, конкурсами, веселими усмішками, саморобками, коміксами, головоломками, які допомагають у навчанні та вчать логічно мислити.
Дітки із задоволенням взяли участь у вікторині «Загадкова країна – Журляндія». Переможцями стали - Маргарита Юкало, Наталя Дем’янчик і Вікторія Слободянюк, які отримали подарунки від бібліотеки. Впродовж заходу гарні знання показали активні читай лики нашої бібліотеки.
Бібліотекарі порадили і надалі читати і дружити з цікавою книжковою родиною, яка відкриває для них скарби знань, умінь, доброти, радості. Спілкування з цікавими журналами завжди приносить користь і насолоду.






Немає коментарів:

Дописати коментар