понеділок, 3 квітня 2017 р.

Мандри книжковим всесвітом


2 квітня з ініціативи і за рішенням Міжнародної ради дитячої книги відзначається Міжнародний день дитячої книги. Основа свята – популяризація дитячої книги та читання, яке підкреслює величезне значення книги у духовному й інтелектуальному розвитку нових поколінь. Дитячі книги вбирають у себе цілий світ, все цікаве, що буває на світі.
В рамках святкування дитячої книги районна бібліотека для дітей провела літературний калейдоскоп «Мандри книжковим всесвітом». Мандрівниками стали учні 1 - Б класу ЗОШ №2 з класоводом Р.А. Мальованою. Особливо захопила діток казкова вікторина. Найкращими знавцями казок стали: Дажура Андрій, Шмигельський Владислав, Широкоступ Кирило, які отримали книжкові дарунки від бібліотеки.
Любі друзі!
Якщо ви хочете бути успішними, жити в процвітаючій країні – читайте книги! Адже саме книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, доносить до нас глибину і красу слова, допомагає усвідомити його велику силу.
Книга – це мудрий, розважливий, найвірніший друг.
Світ змінюється на краще, коли ми читаємо.






Немає коментарів:

Дописати коментар