вівторок, 7 березня 2017 р.

Весна. Жінка. Кохання


      Україна… Де є у світі така земля – квітуча, солов’їна, барвінкова, із ясними зорями і синім небом? Чи є ще на планеті народ, такий багатий чудовими традиціями та звичаями? І яка жінка світу зрівняється з українкою – вродливою і співучою, ніжною і вірною, господинею і рукодільницею, Берегинею і Матір’ю? Про українську жінку сказано і написано немало. Вона завжди оберігала свій рід український. І не раз їй доводилось ставати войовницею на полі битви за гідність українського імені, за майбутнє України. Ми знаємо цей її колективний портрет. Але він складається з безлічі індивідуальних портретів, не всіма знаних.
    З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Жінка виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі. Без її підтримки, розуміння, ініціативності та творчої думки неможливі добрі зміни в нашому житті.
    Напередодні весняного жіночого свята в читальній залі Липовецької центральної районної бібліотеки була представлена книжкова виставка – вшанування "Весна. Жінка. Кохання" для користувачів бібліотеки.

Вітаємо Вас з чудовим святом - 
Міжнародним днем жінок і миру.




Немає коментарів:

Дописати коментар