вівторок, 11 квітня 2017 р.

РАЗОМ БУДЕМ ЗУСТРІЧАТИ
ВЕЛИКОДНЄ ГАРНЕ СВЯТО

    Весняного дня, коли оживає природа, приходить до нас українців світле свято Великодня. Приходить з дитячим сміхом, випеченою маминою паскою і кольоровими крашанками. Це свято - невід᾿ємна часточка українства. Великдень приходить до нас – аби поєднати близьких людей, дати їм нагоду пробачити прикрощі і сказані зопалу слова. Тієї миті, коли вдарять  над нашою великою Україною,  Великодні дзвони, нехай оселяться у Вашому житті щастя!  Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов. З метою збереження споконвічних традицій наших предків на базі Турбівської селищної ради на протязі тижня проходитиме справжнє родинне свято. На час проведення свята в актовій  залі експонуються кращі вироби, малюнки, вишивки, тематичні композиції наших учнів, дошкільнят та їх батьків. 
  До організації заходу долучилася і працівник Турбівської бібліотеки для дітей Ірина Любарець, представивши до уваги відвідувачів тематичну однойменну книжкову виставку. А сьогодні 11 квітня було запрошено представника «Солодкої фантазії» Анну Петренко, яка для користувачів бібліотеки, що навчаються в школі №1 провела майстер – клас з виготовлення пасхального печива. Захоплення дітей не було меж, свої гарні емоції кожен передав у власному створеному дизайні на печиві.
    Нехай дитячий сміх лунає ! Нехай воскресне у Ваших душах усе найкраще на землі – непохитна віра, щира відданість і вічна любов. Миру Вашим оселям, здоров᾿я Вашим рідним, а дітям – великої світлої долі. 
    Отож свято розпочато, чекайте продовження…


















Немає коментарів:

Дописати коментар