вівторок, 26 вересня 2017 р.

Бібліотека відкрита для усіх: створимо майбутнє разом



Сьогодення ставить перед бібліотечними працівниками важливе і невідкладне завдання – виховання свідомого громадянина, патріота рідної землі, який володіє високою культурою, духовно та фізично досконалий, готовий жити у громадянському суспільстві.
Молодь – особлива категорія читачів. Вона потребує великої уваги, індивідуального підходу. Відділ обслуговування Липовецької ЦРБ реалізує цю функцію в різноманітних формах обслуговування: видачі документів, презентаціях нових книг, книжково-ілюстративних виставок, майстер-класах, флешмобах, вечорах – зустрічах, вечорах-пам’яті та ін.
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек абонемент, читальну залу та Інтернет-центр Липовецької ЦРБ відвідали старшокласники Липовецького колегіуму ім. В. Липківського.   Для них було проведено урок-екскурсію «Бібліотека відкрита для усіх: створимо майбутнє разом». Бібліотека – це не лише знайомство з книгою, але й з прекрасним – музикою. На день відкритих дверей до бібліотеки завітав провідний методист РБК, керівник молодіжного рок-гурту «The Way» Ярослав Пшиворський та разом з бібліотекарем по обслуговуванню юнацтва Владиславом Дубовиком, який є учасником рок-гурту,  виконали для учнів ряд авторських та патріотичних пісень. Усі присутні зацікавлено слухали та гучно аплодували.



Немає коментарів:

Дописати коментар