четвер, 4 січня 2018 р.

Хай Рік Новий, 
Різдво Христове, 
Вам подарують дні святкові


Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яку знають, люблять і яку з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етно-національних традиціях і релігійних переконаннях.
Після двох років владарювання вогняної стихії правити на Землі буде Жовта Земляна Собака, тому запанує спокій і врівноваженість. Рік цієї тварини принесе благополуччя кожній людині, розуміння у сімейних відносинах і успіх у всіх сферах життя.
До Нового року та Різдва Христового в читальній залі Липовецької ЦРБ  оформлена святкова книжкова виставка – серпантин « Хай Рік Новий , Різдво Христове, Вам подарують дні святкові» для користувачів бібліотеки.
 На книжковій виставці - серпантин  представлені оригінальні книги  і журнали , в яких можна знайти сценарії, тости, новорічні прикмети, гороскоп на 2018 рік, як зробити вироби своїми руками. Кращими помічниками в складанні меню і оформленні святкового столу стануть книги національної кухні і кухні народів світу.



Немає коментарів:

Дописати коментар