суботу, 5 травня 2018 р.


Щоб ніколи світанки не здригались від слова війна


Мільйонам людей назавжди врізався в пам’ять біль Другої Світової війни, яка тривала з вересня 1939 року по вересень 1945 року. В ній взяла участь 61 країна, а це 80% населення Землі. Воєнні дії відбувалися на територіях 40 країн. До збройних сил було мобілізовано 110 млн осіб у всьому світі.
Народи світу дружно повстали проти фашистських загарбників і перемогли ворога, адже боролися заради волі й незалежності - захищали свої родини, свої домівки, свою землю. Загальні людські втрати досягли 50 – 55 млн осіб. Український народ завжди пам’ятає безсмертний подвиг своїх  загиблих героїв і доземно вклоняється ветеранам.
Ми – українці  - миролюбний народ  і  завжди прагнемо спокою та щастя. Кожен з нас хоче, щоб війна яка триває на Сході країни, якомога швидше закінчилася і запанували  в країні мир і злагода.
В районній бібліотеці для дітей експонується книжково-ілюстративна виставка «Щоб ніколи світанки не здригались від слова війна». Запрошуємо всіх охочих відвідати бібліотеку, познайомитись з представленими на виставці  книгами, фотоматеріалами, буклетами.




Немає коментарів:

Дописати коментар