пʼятницю, 4 травня 2018 р.


 Велич Вашого подвигу
навіки в наших серцях 

     
Війна. За цим коротким і страшним словом – згарища, запеклі бої, зруйновані міста і села, зриті бомбами квітучі сади і лани, сльози матерів і дітей. Друга Світова війна – це десятки мільйонів людських життів, занапащених у кривавій боротьбі з ворогом.
Події другої світової війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист Батьківщини, своїх осель і родин. Тема героїзму в роки війни  нескінченна, бо має вічне джерело, витоки якого – у народній пам’яті, що закарбувала імена тих, хто поліг в ім’я Перемоги. Ця пам’ять незгасна – вона у наших серцях. Той, хто пам’ятає, завжди сильніший, бо озброєний досвідом минулого. Досвідом боротьби і подолання труднощів, самозречення і відданості, мужності і непокори.
Пам'ятайте воїнів, які захищали нашу Батьківщину від фашистської навали! Пам'ятайте тих, хто вже ніколи не повернеться, тих, хто недолюбив, у кого так і здійснилися мрії, хто поліг у боях, визволяючи села і міста не тільки України, але й Європи. Цих років не померкне слава.
Напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в читальній залі Липовецької ЦРБ представлено виставку-пам’ять під назвою « Велич Вашого подвигу навіки в наших серцях».


    

Немає коментарів:

Дописати коментар