суботу, 23 червня 2018 р.

Сучасна молодь – погляд
на майбутнє життя


Сучасна молодь йде в ногу з часом, активно розвивається, знає чого хоче від життя, вона смілива до експериментів та нових звершень. Перед молодим поколінням сьогодні відкрито багато можливостей: можна навчатись у різних навчальних закладах, відкривати свою справу, знайомитись з новими країнами.
А розвиток інформаційних технологій пішов так далеко, що це все можна робити навіть не виходячи із дому. Кожен може обирати спосіб навчання, роботи та отримання інформації в залежності від своїх бажань та можливостей. Інформації сьогодні дуже багато і вона доступна всім. Активна молодь вдало використовує ці шанси.
Багатьом сучасним винаходам, якими користується людство, треба завдячувати саме молодим науковцям. Юні креативні творці вражають своїми художніми і літературними шедеврами. Молоді волонтери об’єднуються та відкликаються на допомогу нужденним у різних куточках світу.
Завдяки впливу сучасного світу та вихованню старшого покоління виростає нова яскрава перспективна молодь – майбутнє нашої країни.
Напередодні Дня молоді в Липовецькій ЦРБ відбулася бесіда-діалог під назвою «Сучасна молодь – погляд на майбутнє життя».
Вітаємо вас із Днем молоді! Шановні наші  юні користувачі, гордіться собою, плідно використовуйте кожну вільну хвилинку, ведіть здоровий спосіб життя, будьте емоційно стримані та шануйте себе й інших! Залишайтеся завжди собою, будьте індивідуальністю!Будьте активними,здобувайте знання, наполегливо працюйте над собою, будуйте великі плани на майбутнє!  




Немає коментарів:

Дописати коментар