пʼятницю, 6 липня 2018 р.

Тільки родина, як зірка єдина


Українці завжди шанували сім’ю, найбільш цінними є родинні зв’язки. Від батька до сина, від бабусі до онучки, передаються духовні цінності досі. Саме  родина є найбільшим багатством, тією основою, платформою, на якій будується все.
День родини відзначають в Україні 8 липня.
Свято покликане поглибити розуміння питань родини, об’єднати заради вирішення всіх найсерйозніших питань, пов’язане із сім’єю. Ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові підтримати нас теплом, порадою, допомогою, любов’ю. Родина не мислима без любові. Це головна рушійна сила розвитку людства, те, заради чого існуємо всі ми.
Родина - це корінь, з якого виростає стовбур, гілки, квіти, а потім плоди. Отже, яка сім’я, такі і діти, таким буде і їх майбутнє. Яка родина, така держава, яка родина, таке й суспільство. Всі ми родом з дитинства, говорив Екзюпері. Всі ми родом з нашого отчого дому, всі ми вийшли з наших родин, пов'язані з ними, як дерево пов'язане з грунтом, на якій виросло. Прагнення людини внести у відносини з іншими людьми теплоту і душевність має своїм джерелом сердечність відносин у батьківському домі - домі його дитинства. Пізнаючи світ, дитина пізнає і нас. Батьки є першими головними вихователями, бо дали дітям життя, і тому мають великий обов'язок виховати своїх дітей .
Тож бажаємо всім любити і цінувати своїх батьків,  дітей та онуків, сестер та братів.
Бажаємо відчувати любов і шану до кожного брата-українця знати і вірити у те, що у Вас є завжди родинна підтримка.   
Напередодні Всеукраїнського Дня родини в читальній залі Липовецької центральної районної бібліотеки відбулося чергове засідання жіночого клубу «Горлиця» на тему  « Все починається із родини».

Також була організована книжкова викладка літератури «Тільки родина, як зірка єдина».



Немає коментарів:

Дописати коментар