суботу, 11 травня 2019 р.


Уклін жінці - матері



Мама! Найдорожче слово в світі
Де б не був ти, що б ти не робив.
Назавжди вона твій шлях освітить
Ніжним серцем відданим тобі!


День матері, який відзначається в другу неділю травня - це одне з самих зворушливих свят. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Краса материнства в усі століття оспівувалася кращими художниками, письменниками і поетами.
Мама… Рідна і прекрасна, оспівана поетами, увічнена художниками. В усіх народів, в усі віки, жінка – матір була уособленням святості, ніжності і любові. Її мудрість поважали в сім’ї, прислухалися до порад, в яких  знаходили спокій і надію…У житті кожного з нас мама займає особливе місце.
День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити тебе незважаючи ні на що. І хоч куди б доля нас не закинула, в пам’яті жевріє материнська домівка, материнський поріг, материнські руки, материнська душа, яка завжди як ніхто зрозуміє, допоможе та втішить.
Напередодні Дня матері у читальній залі Липовецької ЦРБ для користувачів  бібліотеки презентовано виставку-вшанування під назвою «Уклін жінці - матері ».
Представлена  література закликає наших користувачів любити своїх матерів, шанувати, пильнувати їх нині, поки вони поряд з нами.









Немає коментарів:

Дописати коментар