вівторок, 14 травня 2019 р.

Книготерапія доброти

Нехай любов земна і доброта сердечна
Завжди крокують поруч з Вами у житті.

Доброта – найбільша цінність нашого життя. Так, це саме та якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Її не можна купити ні за які гроші, вона по краплиночці виховується змалечку, її вбирає дитина з молоком матері і на протязі усього життя дарує світу.
Сьогодні поширюється Всесвітній рух за доброту. Прагнення виявляти доброту надихає людей відповідати добротою і передавати її іншим.
Згідно з дослідженням психологів і лікарів з різних країн, люди, які щодня роблять добрі справи, краще почуваються і фізично, відчувають своє життя більш гармонійним, володіють кращим імунітетом, а значить – вони менше хворіють і довше живуть. Доброта схожа на тепле, ласкаве, усміхнене сонечко.
Темі добра і милосердя  присвячений День інформації «Книготерапія доброти»,який відбувся в районній бібліотеці для дітей.
Бібліотечні працівники сподіваються, що проведені масові заходи для різних вікових груп, допомогли дітям усвідомити, що доброта, милосердя — багатоликі. Потреба в них — повсякчасна, тільки доброта і милосердя робить нас справжніми людьми. Нехай запропоновані книги з тематичного перегляду надихнуть молоде покоління творити добро. Доброта і чуйність, співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді – це в характері нашого народу.
День інформації закінчився,але домашнім  завданням для дітей буде-творити ДОБРО на Землі.


Немає коментарів:

Дописати коментар