середу, 31 липня 2019 р.

Нові технології - пенсіонерам


Технічний прогрес приніс нові засоби комунікації, тобто засоби спілкування. А разом з ними - нові цінності. Першим проривом у цьому напрямку стала книга, пізніше - періодичні друковані видання, потім - телеграф, радіо, телебачення і, нарешті, Інтернет.
31 липня в Інтернет-центрі Липовецької ЦРБ  відбувся тренінг «Нові технології – пенсіонерам». 
Пенсіонери навчаються навігації в мережі Інтернет, користуванню електронною поштою, спілкуванню в соціальних мережах та за допомогою Skype–зв’язку. Користувачі навчань розповідають про свої історії успіхів - успішне спілкування з друзями в соціальних мережах, друкування матеріалів,  регулярний скап - зв'язок з рідними за кордоном, Інтернет – пошук медичної, юридичної та іншої інформації.
Група яка займається на тренінгах мотивована та цікава, слухачки ведуть активний спосіб життя та мріють опанувати можливості Інтернету.
Учасники тренінгу заявили про себе як дуже старанні, уважні та вдячні учні, висловили побажання на майбутнє відвідувати наш інтернет-центр. Бібліотекарі, в свою чергу, запевнили, що і надалі безкоштовно надаватимуть консультації з основ комп’ютерної грамотності людям похилого віку та забезпечать компетентний супровід у їх користуванні ПК.







Немає коментарів:

Дописати коментар