середу, 21 серпня 2019 р.


Живи і міцній, Українська державо!



День Незалежності України – важливе свято для кожного українця. У 2019 році наша країна святкує вже 28 річницю своєї незалежності. В цей день прийнято згадувати усіх, хто працював і працює на благо держави, а також дякувати тим, хто жертвує своїм життя заради мирного неба.
Для багатьох українців День незалежності – довгоочікуване свято, яке забарвлене сумом. Адже цього дня згадуються щемливі моменти нелегкої української історії, а також війну на Донбасі, яка триває вже не один рік, анексований Крим та мужніх українських захисників.
Напередодні 28-ї річниці від Дня незалежності України у читальній залі Липовецької ЦРБ на засіданні клубу «Горлиця» відбулася презентація книжково – ілюстративної виставки під назвою «Живи і міцній, Українська державо!».
Виставка знайомить користувачів з історією та культурою великої європейської держави – Україна ,життям країни, її історичним минулим та сьогоденням, з чудовими краєвидами України та з найважливішими історичними подіями держави.
Нехай натхненна, наполеглива праця кожного стане надійною основою та рушійною силою розвитку нашої держави, прикладом честі, слави і волі підростаючому поколінню, яке в невдовзі продовжить нашу справу та житиме в процвітаючій країні.



Немає коментарів:

Дописати коментар