середу, 14 серпня 2019 р.


Ми пам’ятаємо Героїв Липовеччини



 П’ять років тому в Україні було оголошено про початок антитерористичної операції (АТО) без введення воєнного стану із залученням Збройних сил України.
За ці роки війна забрала життя більше 14 тисяч українців, з них близько 3-х тисяч — військовослужбовці. Жертвами війни на Донбасі стали понад 10 тисяч осіб, серед них і мирні жителі, поранених близько 30 тисяч. За різними даними зниклими безвісти вважаються від декількох сотень до тисячі людей.
Живим ланцюгом та на колінах Липовчани зустрічали кортежі із домовинами героїв, загиблих у зоні АТО.
Ми вшановуємо світлу пам'ять мужніх воїнів - які не роздумуючи стали на захист своєї Батьківщини. Серед них Шевчук С.І. з Росоші. Халус Р. П. з с. Козинець, які 5 років тому загинули в зоні АТО. Заєць Р. М. якому  сьогодні  виповнилося б 35 років, колишній мешканець с. Теклинівка. Теж загинув в зоні АТО.
 Липовеччина знає і пам’ятає своїх героїв, які віддали своє життя за Батьківщину. Це непоправна втрата для сім’ї, громади, людства, України.
В пам’ять цих жахливих подій, на абонементі відділу обслуговування користувачів Липовецької ЦРБ було проведено годину скорботи «Ми пам’ятаємо Героїв Липовеччини».
 Схилімо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав свої життя, відійшовши в безсмертя.



Немає коментарів:

Дописати коментар