пʼятницю, 6 грудня 2019 р.


На варті нашої безпеки



6 грудня - День Збройних сил України. Це свято козацького бойового духу, української звитяги національного війська нашої держави ,та усіх українців які готові захищати честь і славу і свободу  рідної землі.
Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії.  Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві.
В цей день всі громадяни країни висловлюють свою повагу українським солдатам та офіцерам, які на сході України боронять мирне життя українців. Також згадуються українські воїни-миротворці, які у складі багатьох місій ООН стоять на сторожі миру і порядку в зарубіжних країнах та своєю доблесною службою за кордоном створюють мужній образ українського солдата.
Сьогодні до Дня Збройних Сил України в читальній залі Липовецької ЦРБ організована виставка- привітання під назвою «На варті нашої безпеки», для користувачів бібліотеки.  
Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні АТО, за відданість українському народу, незламну силу волі та безстрашність.



Немає коментарів:

Дописати коментар