вівторок, 11 лютого 2020 р.

Інтернет - світ широких можливостей


Інтернет - унікальна мережа, що об'єднує мільйони комп'ютерів по всьому світу. Завдяки Інтернету ми можемо спілкуватися з людьми, які знаходяться у найвіддаленіших куточках планети.   Інтернет є середовищем, де зберігається величезна кількість інформації, в тому числі конфіденційної. З метою її нерозголошення було запроваджено Всесвітній день безпеки Інтернету. Відзначається у вівторок другого тижня лютого.  
Проблема безпеки  в Інтернеті вже не здається Україні такою далекою. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі.
11 лютого в Липовецькій ЦРБ до Дня безпечного Інтернету, бібліотекар І кат. читальної зали та Інтернет-центру Козел Т.С. провела для користувачів бібліотеки слайд – бесіду на тему «Інтернет - світ широких можливостей ». Користувачі ознайомилися з правилами Інтернет-безпеки та  Інтернет-етики , поділились своїми враженнями про свій  досвід у всесвітній мережі.


Немає коментарів:

Дописати коментар