середу, 20 травня 2020 р.

Одягнімо, друже, вишиванки вдома!


Одягнімо, друже, вишиванки вдома!


У третій четвер травня ( цьогоріч 21 травня) в Україні відзначають День вишиванки. Зазвичай районна бібліотека для дітей організовує та проводить патріотичні акції в честь свята вишиванки. Традиційно бібліотечні працівники і користувачі бібліотеки відвідують бібліотеку у гарних, барвистих вишиванках – і наша бібліотека розквітала різноманітними кольорами та орнаментами!
Цьогоріч запрошуємо усіх користувачів бібліотеки, наших друзів долучитися до патріотичної акції «Одягнімо, друже, вишиванки вдома!». Друзі, 21 травня одягніть вишиванки вдома, адже вони вам дуже личать! І вбираємось ми у вишиванки не тільки для краси, а ще й для того, щоб зберегти наш рід. А головне – показати всьому світу, що є така країна – Україна, яка має свою національну культуру, звичаї, традиції, історію.
Книжково-журнальна виставка «Вишиванка – символ Батьківщини, дзеркало народної душі», організована в бібліотеці, чекає на всіх охочих після карантину, коли буде можливість помилуватися яскравими фотографіями  вишиванок, переглянути візерунки та орнаменти з  різних регіонів України,  майстер-класи по створенню колоритного національного вбрання для незабутніх святкувань та яскравих вражень. Звертаємо вашу увагу на подільські вишиванки, які є надзвичайно цікавими для відтворення.


Вашій увазі пропонуємо перегляд цікавого відео про українську вишиванку.






Немає коментарів:

Дописати коментар