четвер, 1 квітня 2021 р.

Сміх- весела штука : і мистецтво і наука

 Сміх- весела штука : і мистецтво і наука

Сміх людський — чудесна штука.

Він — мистецтво і наука.

Він — в житті і для життя.

Із потворного й дурного

Посміятися не гріх.

Добрий сміх не б'є, не мучить,

Він на світі жити учить.

                           (П.Глазовий)

Свято Гумору – 1 квітня - цей чудовий весняний день не внесено ні в які календарі знаменних чи всенародних свят, але його святкують в багатьох країнах світу. В деяких країнах 1 квітня називають - День сміху, в інших — День дурня. 1 квітня кожен хоче пожартувати чи над кимось покепкувати, тож ніхто з нас не застрахований від дружнього жарту чи витівки, від розіграшів і навіть ділові та найсерйозніші люди мимоволі посміхаються та жартують.

Зараз Україна проходить через складні випробування, які, безумовно, зроблять її тільки сильніше. Кожен із нас бере участь у боротьбі за майбутнє, а боротися треба з високо піднятою головою, бадьорим духом і усмішкою на обличчі! Саме сьогодні, у «День сміху», маємо чудовий привід для створення гарного настрою.

Сьогодні до Дня сміху в читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів  організована виставка -   сюрприз  під назвою « Сміх- весела штука : і мистецтво і наука», на якій представлені твори українських гумористів І.Нечуй -Левицького, О.Вишні, Б. Олійника, П.Глазового і нашого земляка М.Пасічника та інші.

Частіше посміхайтесь та будьте здорові!


Немає коментарів:

Дописати коментар