четвер, 8 липня 2021 р.

Сила родинного вогнища

 Сила родинного вогнища

Щорічно 8 липня в Україні відзначають День родини. Святкують його з 2012 року відповідно до Указу Президента України «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят», який був підписаний 30 грудня 2011 року.

Здавна відомо, що родина – невичерпне джерело наснаги, любові, щастя, успіху, добра та злагоди. Вона є берегинею традицій наших пращурів та всього розумного, світлого, вічного, що наповнює життя яскравими фарбами та позитивними емоціями. Саме з родини постає наше майбутнє, вона виховує з дитини відповідального члена суспільства, і є першоджерелом людської гідності, самоусвідомлення, чесності та зрілості. Сім’я дає нам почуття згуртованості, учить нас співпереживанню, доброзичливості й мудрості. В усі часи любов і повага до родини була основою народної моралі та її найвищим законом. Мати – лагідна берегиня сім’ї, а батько – її міцна й надійна опора. На добрих материнських порадах і мудрих батьківських настановах тримається світ. Ця вічна істина – основа родинного виховання, могутній чинник зміцнення духовності нації. Родина є фундаментом добробуту, злагоди й взаєморозуміння в державі.

Сьогодні до Дня  родини в читальній залі відділу обслуговування дорослих користувачів  організований перегляд літератури під назвою «Сила родинного вогнища».

 




Немає коментарів:

Дописати коментар