середу, 12 січня 2022 р.

Сучасник поколінь прийдешніх

Сучасник поколінь прийдешніх

14 січня виповнюється 85 років від дня народження українського письменника, поета, журналіста, кіносценариста - Євгена Гуцала.  Його твори стали класикою сучасної української літератури, більшість з них адресовані дорослому читачеві, однак найбільше Євген Пилипович любив писати для дітей.

 З нагоди відзначення ювілею письменника-земляка у відділі обслуговування дітей та організаторів дитячого читання проведено вечір-портрет «Сучасник поколінь прийдешніх».  Активну участь у проведенні заходу взяли члени літературного гуртка «Криниця», учні 6-Б класу КОЗО «Липовецька загальноосвітня школа І-ІІІ ст. ім. Василя Липківського (класний керівник Надольна Т.А.).

 Присутні поринули у прекрасний світ творчості письменника: піднесено лунали його поетичні твори; уривки з  відомих дитячих оповідань «Сім′я дикої качки», «До Танаськи по молоко», «Удосвіта»; демонструвався цікавий відеоряд про життя і творчість Є.Гуцала.

Ми, бібліотечні працівники,  любимо читати Євгена Гуцала і хочемо захопити своєю любов′ю до його слова і вас, дорогі наші читачі.


Немає коментарів:

Дописати коментар