пʼятницю, 27 травня 2022 р.

Калейдоскоп професій

                       Калейдоскоп професій


Вибір професії – це надзвичайно відповідальний етап у житті кожної людини. Від обраного фаху буде залежати майбутнє. Проте зробити це не так просто – не завжди вистачає знань про кожну з професій і вміння оцінити власні здібності та можливості, виявити свої інтереси та вподобання.

Щороку перед випускниками шкіл постає ряд важливих запитань: ким стати в майбутньому, яку професію обрати та як не помилитися з вибором і бути потрібним і затребуваним спеціалістом?

Поради надходять від учителів, батьків, друзів, знайомих, але рішення від якого залежить все подальше життя, має прийняти самостійно кожна молода людина.

Щоб допомогти юнакам та дівчатам з самовизначенням у професійному майбутньому, збагатити уяву про світ професій, на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів КЗ «Липовецька публічна бібліотека» організована виставка - адвайзер під назвою «Калейдоскоп професій».

Виставка - адвайзер не лише знайомить молодь з професіями майбутнього, а й допоможе їм усвідомити профорієнтаційний вибір.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар