вівторок, 31 травня 2022 р.

 Паління: рабство за власним бажанням


    Про те, що курити шкідливо, напевно, знає кожен. Навіть сам надпис Міністерства охорони здоров’я на пачці цигарок попереджає про це. Але ці знання зупиняють не всіх.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, 90% смертей від раку легенів, 75% – від хронічного бронхіту і 25% – від ішемічної хвороби серця обумовлені палінням.

Щороку 31 травня у всьому світі проводиться міжнародна акція по боротьбі з курінням. Дана акція застерігає населення планети від згубної звички, яка є найбільш поширеною епідемією за всю історію існування людства.

До Всесвітнього дня боротьби з курінням на абонементі відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки проведено бесіду-попередження «Паління: рабство за власним бажанням», для користувачів юнацького віку.

В ході бесіди, присутні дізналися про приховану небезпеку тютюнових виробів, до яких наслідків призводить тютюнопаління, як подолати цю згубну звичку та ін.

Основна ціль проведеного заходу полягала у тому, щоб люди молодого покоління зробили вибір на користь свого здоров’я та свого майбутнього і ніколи не брали до рук цигарку.

Немає коментарів:

Дописати коментар