пʼятницю, 1 липня 2022 р.

Чарівник з країни дитячих книг

Чарівник з країни дитячих книг

До 60-річчя від дня народження Владислава Єрко - українського художника-ілюстратора, переможця багатьох художніх та книжкових виставок, володара численних нагород, у відділі обслуговування дітей Липовецької публічної бібліотеки відбулося відео-знайомство «Чарівник з країни дитячих книг».

Владислав Єрко є найбільш відомим своєю співпрацею з дитячим видавництвом «А-ба-ба-га-ла-ма-га». Проілюстрована ним «Снігова королева» Ганса Христіана Андерсена завоювала гран-прі на всеукраїнському конкурсі «Книжка року – 2000», титул «Найкраща дитяча книга – 2006» у США, медаль Фонду Андерсена та чимало інших нагород. У 2004 році книжка «Казки Туманного Альбіону» оформлена художником отримала нагороду як «Книжка року-2003».

Юні друзі! У фонді нашої бібліотеки є багато дивовижних книг з ілюстраціями Єрко. Дитячі книги проілюстровані художником заохотять вас до читання, розвинуть уяву та подарують задоволення від людської творчості.

Щиро вітаємо Владислава Едвардовича з Днем народження! Бажаємо миру і міцного здоров’я, творити з натхненням та наснагою, втілювати всі свої ідеї і задумки.

З нетерпінням чекаємо нових, цікавих, яскравих творінь!



                                         

Немає коментарів:

Дописати коментар