четвер, 7 липня 2022 р.

Ой на Івана на Купала

Ой на Івана на Купала

     Свято Купала є одним із найдавніших і найбільш улюблених у народі. Діти наслідують дорослих, люблять та шанують це свято з поваги до звичаїв батьків та далеких пращурів. За стародавніми віруваннями, свято це символізує єднання води і вогню, що дає початок життю і розквіту природи.

     Працівники відділу обслуговування дітей провели для юних користувачів народознавчий трамвайчик «Ой на Івана на Купала», в ході якого дітки поглибили свої знання з історії виникнення свята Івана Купала, звичаїв, обрядів, прикмет, повір’їв та традицій святкування. Вони з великим бажанням відповідали на запитання цікавої вікторини «Ясне-красне Купайло», декламували вірші, відгадували народознавчі загадки. Всі учасники отримали солодкі подарунки, а найактивніші – краєзнавчі книги.

    Любі друзі, не варто забувати про українські традиції, особливо в час, коли ворог намагається знищити все українське. Тому привітайте своїх друзів та близьких з цим давнім святом нашого народу. Нехай мир, злагода  і добробут запанує на нашій рідній землі!





Немає коментарів:

Дописати коментар