пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

Слава усім, хто свободу відстояв

 Слава усім, хто свободу відстояв

20 лютого - пам’ятний день для кожного українця, вся Україна сумно зітхатиме, проливаючи гіркі сльози за душі тих, кого забрало небо… Забрало несправедливо і невблаганно… Забрало справжніх патріотів, справжніх Героїв своєї держави. 

Події 2013-2014 років не залишили байдужим нікого в Україні та потребують осмислення. Але безперечним залишається одне – мужність громадян, які вийшли на Майдан Незалежності в Києві аби відстояти право українського народу на самовизначення.  Саме цей Майдан, поклав початок національній ідентифікації громадян нашої держави.

Вони - представники усіх регіонів України, різних за своєю національністю, віком, освітою, сімейним станом, але всіх їх об’єднала одна велика любов до Батьківщини.

Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Нехай пам'ять про героїзм усіх невинно убитих гуртує нас, нехай вона дає нам силу та волю, мудрість і наснагу для боротьби за Незалежність та Суверенність України.

На передодні пам’ятної дати, з метою виховання патріотичної свідомості у підростаючого покоління для учнів 10- А класу Липовецького ліцею №2 було проведено патріотичну годину «Слава усім, хто свободу відстояв».

По завершені зустрічі, учні  віддали шану тим, хто пожертвував найціннішим заради нашого майбутнього – своїм життям.

Вічна слава Героям!              






Немає коментарів:

Дописати коментар