пʼятницю, 17 лютого 2023 р.

    Сьогодні, 17 лютого своє День народження могли б відзначати у колі рідних та близьких наші землякиЗахисники України  Віталій  Віталійович Оніщук  та Петро Володимирович Дишлов.

    Віталій Оніщук пройшов дві революції – Помаранчеву та революцію Гідності. Він хотів змінити Україну, бо надто її любив.

    09 березня 2016 року Липовецьким РВК Вінницької області Віталій Віталійович Оніщук був призваний на службу.

    Служив механіком-водієм евакуаційного відділення евакуаційного взводу ремонтної роти.

    29 жовтня 2018 року в районі виконання завдань за призначенням у смт. Новоайдар, Луганської області мужній воїн віддав своє молоде життя, щоб Україна жила у спокої та мирі.

Петро Дишлов уродженець села Вербівка Липовецької територіальної громади.

    У 1997 році закінчив Погребищенське медичне училище  із присвоєнням кваліфікації -фельдшер. З квітня по жовтень 1997 року працював завідувачем ФАП с. Вербівка.

    З листопада 1996 по квітень 1999 року проходив строкову військову службу у десантних військах Збройних Сил. Після демобілізації із травня 1997 по 2010 рік працював завідувачем ФАП с. Вербівка.

    Із листопада 2010 року по листопад 2020 року був обраний і працював на посаді сільського голови. Восени 2020 року призначений на посаду старости села Вербівка та селища Ксаверівка Липовецької міської територіальної громади.

    У перші дні повномасштабної війни  Петро Володимирович став на захист рідної Батьківщини. Був у складі першого  окремого стрілецького батальйону  в \ ч А 7085.

    16 травня 2022 року загинув разом з екіпажем в п. Дробишеве Донецької обл.

    Вшануймо світлу пам'ять Герої-земляків!


Немає коментарів:

Дописати коментар