вівторок, 9 травня 2023 р.

Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся…

Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся…

Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії, підтримуючи ініціативи молодіжних та інших громадських об’єднань, президент України Володимир Зеленський підписав Указ про щорічне відзначення в Україні Дня Європи - 9 травня.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, поваги до прав людини, верховенства права та враховує інтереси всіх учасників. 

З нагоди відзначення Дня  Європи працівники абонементу відділу обслуговування дорослих користувачів Липовецької публічної бібліотеки підготували змістовний інформаційний дайджест «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся…». 

Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.




Європа на книжковій полиці

Цього року, 9 травня Україна вперше разом з європейськими країнами відзначає День Європи. Для українців це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. У цей день ми шануємо наші спільні цінності, історію та, що найголовніше - наше спільне майбутнє.

З нагоди відзначення Дня Європи працівники відділу обслуговування дітей та організаторів дитячого читання представили увазі юних користувачів змістовну  книжкову виставку - панораму «Європа на книжковій полиці».

Ми  - українці, живемо у самому серці Європи, відчуваємо себе  її часточкою і  як ніхто знаємо ціну єдності демократичних країн. Ми прагнемо жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі вільних європейських держав.

Немає коментарів:

Дописати коментар