понеділок, 4 вересня 2023 р.

      Сьогодні, 04 вересня свій день народження вже не зустріне наш земляк, уродженець села Росоша, справжній патріот своєї країни  Бичков Сергій Михайлович.

Навчався у Росошанській середній школі. З дитинства мріяв бути військовим, тому вступив до Вольського вищого загальновійськового командного училища тилу. Після його закінчення служив у Збройних Силах України. У першу хвилю мобілізації, 18 березня 2014 року, Сергій Михайлович був призваний на службу за контрактом та призначений старшим офіцером відділення офіцерів запасу і кадрів, пізніше - на посаду заступника військового командира - начальника мобілізаційного відділення. Після демобілізації певний час працював у Липовці райвіськкомом. Але у серпні 2014 року, після Іловайських подій, знову став на захист цілісності країни.

06 березня 2019 року добре серце мужнього воїна зупинилося. Сергій Бичков залишив по собі лише приємні спогади, бо був щирою людиною та керівником, добрим чоловіком, батьком, братом та  сином. Сергій своїм служінням Україні став прикладом для своїх земляків.

    Вічна пам’ять!


Немає коментарів:

Дописати коментар