вівторок, 23 січня 2024 р.

    Сьогодні, 23 січня, свій 26-й день народження мав би святкувати наш захисник Мирослав Вишневий. Але він віддав найдорожче − своє життя, віддав за Україну, за кожного з нас.

    Народився Мирослав у селі Теклинівка. Навчався у Скитківській ЗОШ І-ІІ ст.. Професію здобув в Іллінецькому державному аграрному коледжі за спеціальністю Технолог. Консерватор”. Навесні 2018 року був призваний виконувати військовий обов’язок. По закінченню служби перевівся на контракт, де після підготовки та тренувань проходив службу у батальйоні спецпризначення Азов. 8 місяців Мирослав боровся за єдність та цілісність України у зоні АТО/ООС під містом Донецьк. З початком повномасштабної війни, безсумнівно продовжив контракт та став на захист держави. Ніс вірну службу у складі військової частини №3057 Національної гвардії України. Мирослав був молодшим сержантом з позивним «Джиксер», що стримував ворога у складі легендарного полку Азов”.

    Захищаючи волю та незалежність своєї країни, Мирослав Вишневий загинув 12 березня 2022 року під час бою під містом Маріуполь. Посмертно нагороджений орденом За мужність ІІІ ступеня.

    На жаль, коротким було його життя… Мов спалах зірки на небі, яка освітила шлях до майбутньої перемоги. Нестерпно боляче від того, що ми вже ніколи не зможемо привітати Мирослава з  Днем народження. 

    Вічна пам’ять та слава Герою!   


Немає коментарів:

Дописати коментар