вівторок, 19 березня 2024 р.

Шановні жителі Липовецької територіальної громади, хочемо повідомити вам, КЗ «Липовецька публічна бібліотека» долучається до Всеукраїнського проєкту збору книжок «Вільні читають українською», з нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка.

Головна мета проєкту – поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях, які постраждали внаслідок російської військової агресії.
Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.
Запрошуємо всіх небайдужих долучитися до проєкту «Вільні читають українською!».
Приносити книжки українською мовою сучасних українських авторів до бібліотеки з 8.00 до 17.00 год. з понеділка по п’ятницю за адресою: м.Липовець, вул. Василя Липківського,12.



Немає коментарів:

Дописати коментар