понеділок, 11 березня 2024 р.

    У день народження загиблого Героя схилімо голови у мовчанні! Вшануймо пам’ять захисника, який віддав своє життя за наш спокій. Сьогодні Олексію Ігоровичу Мазуру мало б виповнитися всього 29 років...

    Народився Олексій у місті Липовець. Любив спорт, гори, тварин та життя. Він бігав благодійні напівмарафони, займався бойовим мистецтвом джіу джітсу, ходив у гори та їздив у веломандрівки. Але все його яскраве життя перекреслила клята  війна. Бойовий шлях воїна розпочався з 2015 року, коли він встав до лав добровольчого батальйону спецпризначення Свята Марія. Згодом Олексій пройшов відбір у бригаду АзовБув військовим медиком, фельдшером відділення збору та евакуації поранених медичної роти. Отримав поранення, міг залишитись у тилу, але не захотів - продовжував рятувати поранених та був професіоналом своєї справи. 

    8 червня 2023 року Олексій Мазур виїхав евакуювати поранених воїнів на Запоріжжі. Поблизу села Мала Токмачка у медичний автомобіль поцілив ворожий снаряд.

    За досягнення високого рівня показників у службі та бойовій підготовці Олексій мав ряд відзнак і нагород, серед них Відзнаки Президента України За участь в антитерористичній операції”, Ветеран війни, нагрудний знак За доблесну службу та інші.

    Вічна пам’ять Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар