вівторок, 12 березня 2024 р.

    Війна забирає найкращих… Сьогодні, 12 березня вшановуємо пам'ять Героя, нашого земляка Мирослава Миколайовича Вишневого, який загинув у бою під містом Маріуполь два роки тому.

    Народився Мирослав 23 січня 1998 року у селі Теклинівка. Закінчив Скитківську ЗОШ І-ІІ ст.. Здобув професію технолога-консерватора в Іллінецькому державному аграрному коледжі. У 2018 році був призваний на військову службу. По закінченню служби перевівся на контракт, де після підготовки та тренувань проходив службу у батальйоні спецпризначення “Азов”. 8 місяців захисник боровся за єдність та цілісність України у зоні АТО/ООС під містом Донецьк.

    З початком повномасштабної війни росії проти України, Мирослав безсумнівно продовжив військовий контракт. Молодший сержант з позивним Джиксер” ніс вірну службу у складі  військової частини №3057 Національної гвардії України у легендарному полку “Азов”.

    Він був сміливим, мужнім та відданим сином України, тримав позиції та відстрілювався до останнього. Захисник посмертно нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

    Герої не вмирають, вони вічно живуть у наших серцях і думках. Світла пам'ять Мирославу!

Немає коментарів:

Дописати коментар