понеділок, 29 квітня 2024 р.

    Сьогодні, 29 квітня минає другий рік, як перестало битися серце нашого захисника, уродженця села СкиткаГероя Василя Васильовича Підіпригори.

    З 2016 року Василь проходив військову службу у складі спецпідрозділу Ягуар. У зоні АТО отримав поранення, але це не зупинило молодого патріота -  після лікування він знову повернувся у стрій. У боротьбі з ворогом на Донеччині Василь Васильович був взятий у полон, але й після повернення на Батьківщину знову продовжив службу. По закінченні військового контракту у 2021 році повернувся додому.

    Повномасштабне вторгнення окупанта на Україну змінило всі плани молодого хлопця. Василь Підіпригора добровольцем став захищати волю країни у складі 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар”. Жахливі події війни не можуть пройти безслідно... Перебуваючи у відпустці, серце мужнього захисника раптово зупинилось.

    Захисник нагороджений відзнакою Президента України За участь в антитерористичній операції, нагрудним знаком Учасник АТО та медаллю Ветеран війни.

    Добрий, світлий спомин про оборонця нашої країни назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх хто знав Василя, любив та шанував. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Україну та кожного з нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар