вівторок, 9 квітня 2024 р.

    У цей день, 9 квітня,  вшануймо пам'ять Героя, що більше ніколи не відзначить свій день народження… Сьогодні своє 56-річчя міг відзначати наш захисник, мічман військової частини 7085 Федір Васильович Цуцей, але війна забрала його життя.

    У першій хвилі війни на сході, уродженець села Вербівка у 2015 році був мобілізований для оборони єдності та цілісності України. У бою під Авдіївкою врятував брата і сестру від окупантів. Згодом, Федір Цуцей прийшов у відпустку та одружився.

    З початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю, Федір Васильович знову був призваний до лав ЗСУ боронити рідну країну. 26 травня 2022 року, командир першого відділення кулеметного взводу другої стрілецької роти в/ч 7085 загинув у бою із ворогом поблизу міста Лиман Донецької області, захищаючи побратимів та рідну землю.

    Указом Президента України штаб-сержанта Цуцея Федора Васильовича нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). У селі Вербівка нашої громади встановлено меморіальну дошку загиблому захиснику.

    Вічна пам’ять та слава Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар