четвер, 18 липня 2024 р.

    Сьогодні, 18 липня, минає восьма річниця з дня загибелі оборонця Олега Вікторовича Грабчака, який брав участь у численних бойових операціях, захищаючи свою країну від агресора. 

    З раннього віку Олег проявляв інтерес до військової служби і після завершення навчання, влітку 2015 року приєднався до лав Збройних Сил України. У період російсько-української війни на Сході країни він служив на передовій старшим солдатом 53-ї механізованої бригади, де проявив неабияку мужність і відвагу. За час служби зарекомендував себе як відповідальний і надійний боєць, якому довіряли товариші по службі. Його військова карєра була прикладом самовідданості і патріотизму. Захисник завжди був готовий прийти на допомогу своїм побратимам і ніколи не залишав своїх у скрутних ситуаціях.

    Під час мінометного обстрілу терористичними угрупованнями позицій бригади в районі населеного пункту Зайцеве Донецької області, Олег Вікторович загинув, отримавши важкі поранення несумісні з життям. Його загибель стала великою втратою для всіх хто його знав, і для всієї громади Липовця.

    За вірну службу Україні та її народу Олег Вікторович Грабчак посмертно нагороджений орденом За мужність III ступеня.

    Він був справжнім Героєм, який віддав своє життя заради миру і спокою нашої країни. Пам’ять про нього продовжує жити у наших серцях, у нашій боротьбі, у нашій свободі! Вічна слава Захиснику!

Немає коментарів:

Дописати коментар