четвер, 18 липня 2024 р.

    Вшануймо пам’ять нашого Героя, родом із села Війтівці, Станіслава Вікторовича Назаренка, що більше ніколи не зустріне свій день народження. У цей день йому виповнилося б усього 26 років. Життя захисника  було коротким, але сповненим мужності, відваги та самопожертви.

    Задля захисту рідної землі від загарбника, Станіслав повернувся в Україну з Польщі. Разом із другом, добровольцем пішов на війну, на захист своєї Батьківщини. У складі 128 окремої бригади Сил територіальної оборони Дніпро брав участь у відсічі ворога на Запорізькому та Донецькому напрямках. 8 березня цього року, біля населеного пункту Старомайорське Донецької області оборонець отримав важкі поранення та був доставлений у госпіталь міста Дніпро. До останнього боровся за життя, але смерть забрала нашого Воїна Світла 17 березня 2024 року.

    Станіслав Назаренко був не лише оборонцем, але й другом, сином, братом. Його посмішка та доброта залишаться в наших серцях назавжди. Він завжди був готовий допомогти, підтримати, захистити. Його відданість своїй країні та народу є прикладом для нас усіх. Ми пам’ятатимемо його як людину, яка не боялася труднощів і завжди йшла вперед, незважаючи на небезпеку.

    Нехай душа Захисника знайде спокій, а ми продовжимо його справу, борючись за мир і справедливість. Вічна пам’ять Герою!

Немає коментарів:

Дописати коментар