понеділок, 15 липня 2024 р.

    Сьогодні, минає другий рік від дня загибелі захисника родом із села Зозівка Липовецької громади - Василя Олексійовича Мухи, який народився 9 січня 1974 року та загинув у війні 15 липня 2022 року під Авдіївкою Донецької області.

    Василь Олексійович 8 березня 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України, а вже з 27 березня перебував у зоні бойових дій на Донеччині. Вірно та мужньо боронив рідну землю сержантом матеріального забезпечення механізованої роти механізованого батальйону в/ч А 4007.

    Василь Муха залишив незабутній слід у серцях всіх, хто знав його особисто та тих, хто дізнався про його подвиг. Його сміливість, рішучість та відданість справі захисту Батьківщини є прикладом для всіх нас. Він був людиною великої сили духу, яка не боялася найтяжчих випробувань. Нехай память про Василя Олексійовича живе у віках, а його подвиг надихає нас на нові звершення у боротьбі за мир і справедливість. З великою повагою згадуймо героїчні внески захисників у боротьбу за нашу свободу та незалежність!

    Світла память Герою України!

Немає коментарів:

Дописати коментар