понеділок, 22 липня 2024 р.

    Вшануймо пам’ять оборонця, що більше ніколи не відзначить свій день народження. Сьогодні, молодому Герою родом із села Хороша Богдану Анатолійовичу Завадинському виповнилося б усього 21.

    Коли розпочалась повномасштабна війна, Богдан не залишився осторонь і вирішив стати на захист України. Уклав контракт із ЗСУ і пішов боронити  Батьківщину. Солдат гранатометного відділення гранатометного взводу роти вогневої підтримки військової частини А2960 виявив неабияку мужність і героїзм на полі бою, віддаючи всі свої сили для боротьби за свободу та незалежність рідної землі. 

    16 серпня 2023 року, Богдан Завадинський загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Невельське Донецької області. Богдан був турботливим сином, люблячим братом, надійним другом та справжнім патріотом України. Його життя було повне планів та мрій, але жорстока війна забрала все. Немає слів, щоб зарадити горю рідним і близьким. Богдан завжди буде жити у наших серцях, надихаючи нас на боротьбу за справедливість і свободу. Нехай його душа знайде спокій, а память про нього буде вічною!

Немає коментарів:

Дописати коментар