пʼятниця, 26 липня 2024 р.

МОЇ ДІЇ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ МЕТИ

 МОЇ ДІЇ ДЛЯ ДОСЯГНЕННЯ МЕТИ

 У житті кожної людини не так вже багато ситуацій, коли доводиться здійснювати глобальний вибір, який впливає на всю подальшу долю. Один із них -  це вибір майбутньої професії. І віднестися до цього вибору потрібно як до початку нового цікавого життєвого етапу, а не як до необхідності. Людині, що обирає свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратися у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої можливості, здібності, інтереси. 

  Правильний вибір веде до того, що людина задоволена справою, якою займається, своїм місцем роботи, посадою, досягненнями, бачить перспективи для професійного зростання і можливість заробляти на гідне життя. Захопленість працею і можливість розкритися в ній ведуть до того, що праця виявляється результативною, і досягається високий рівень професіоналізму.

Надійним помічником у Вашому професійному самовизначенні є центр зайнятості. Фахівцями Державної служби зайнятості розроблена низка заходів профорієнтації щодо надання практичної допомоги молоді у цілеспрямованому і усвідомленому виборі професії.

 Користувачі  юнацького відділу з 22  по 26 липня мали можливість переглянути інформаційні матеріали з центру зайнятості,  в яких розміщена інформація про стан і динаміку молодіжного ринку праці, професії, які мають попит.






Немає коментарів:

Дописати коментар