субота, 14 вересня 2024 р.

    15 вересня ми вшановуємо память захисника, який народився у цей день 1995 року - Сергія Миколайовича Бондаренка - Героя України, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність.

    З 2020 року Сергій служив штурманом вертолітної ланки 18-ї окремої бригади армійської авіації ім. Ігоря Сікорського. Захисник відзначився у бойових завданнях в зоні АТО, де отримав заслужені відзнаки та достроково отримав звання капітана.

    Коли розпочалась повномасштабна війна, Сергій не вагався і відразу став на захист українського неба. Відзначався відвагою і професіоналізмом, завдаючи ворогу значних втрат.

    На жаль, 6 березня 2022 рокупід час виконання бойового завдання біля населеного пункту Архангельське Миколаївської області, гелікоптер, на якому служив Сергій, потрапив під ворожу ракету. Він віддав своє життя у віці 26 років, виконавши свій військовий і громадянський обов’язок до кінця. Посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького II ступеня та нагрудним знаком “За вірність народу України” I ступеня.

    Вшануймо память нашого Героя, його мужність і самовідданість. Вічна слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар