середа, 25 вересня 2024 р.

Відкриваємо нову книгу

 Відкриваємо нову книгу

    Сьогодні на засіданні  жіночого клубу «Горлиця» присвяченому Всеукраїнському дню бібліотек,  бібліотекар І кат. Цивилюк В.Р. організувала і провела бібліофреш  під назвою «Відкриваємо нову книгу», де  кожен міг знайти свою книжку, яка розвіє і розважить, збагатить і розширить власні духовні та інтелектуальні горизонти.

    В огляді  широко представлена українська проза: Ярослави Дегтяренко «Лицарі Дикого Поля» у 2-х т., Ганни Ткаченко «Голгофа козацьких нащадків. Терновий вінок», Надії Гуменюк  «Та, що ламає вітер », Світлани Талан « Своє чуже життя»,  Степана Орищина  «Через терни - на волю» , Ніни Фіалко «Дві обручки». Основний меседж цих видань − любов до України, її історії, любов до ближніх, своєї родини, глибока повага до свого   національного коріння. Про події  війни розповідає Людмила Охріменко в своїй книзі «Оскар». 

    Також ознайомились з книгами   зарубіжних письменників: Лорі Шпільман «Список мрій», Маргарет Етвуд «Заповіти», Сомерсета Моем «Розмальована  вуаль», Ельчін Сафарлі «Дім, де жевріє світло».

    Любителів детективів чекає серія романів  Агати Крісті, а шанувальникам жанру фентезі пропонуються твори відомого американського письменника Стівена Кінга.

    В останні роки читати стало модно, адже книги освічують душу, підіймають і зміцнюють людину, пробуджують кращі прагнення, гострять розум і пом’якшують серце. Тож запрошуємо до читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар