пʼятниця, 13 вересня 2024 р.

Відкрий для себе рідне місто!

 Відкрий для себе рідне місто!

    Сьогодні, 13 вересня, липовчани відзначають не тільки день народження міста, а й день нашої спільної історії, культури та незабутніх моментів. Липовець має багатий і цікавий історичний шлях, який варто знати та цінувати. Першу згадку про нього датовано 1545 роком, наше місто є свідком численних подій, що формували його унікальний характер. Колись Липовець відігравав важливу роль у розвитку регіону, а його спадщина відображена в численних архітектурних пам’ятках та культурних традиціях. Від старовинних будівель до сучасних об’єктів – наше місто сповнене історії та краси.

     До цього дня КЗ “Липовецька публічна бібліотека” підготувала виставку-привітання під назвою “Відкрий для себе рідне місто!” на якій представлено літературу про нашу рідну землю. Адже день міста - це чудовий привід заглибитися в історію та культуру рідного краю.

     Бажаємо всім мешканцям процвітання, тепла у серцях та нових досягнень! Нехай кожен куточок нашого улюбленого міста наповнюється добром та допомогою для ЗСУ!  Переконані, що невдовзі ми святкуватимемо день народження нашого міста під Мирним небом вільної, незалежної України! Дякуємо нашим воїнам за можливість відзначати цей день сьогодні! Віримо в Україну та її Перемогу!




Немає коментарів:

Дописати коментар