вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Під покровом героїв України

Під покровом героїв України

     

    1 жовтня українці відзначають День захисників та захисниць - це свято мужніх оборонців та визволителів  нашої рідної землі, для яких поняття – честь, гідність витримка – не просто слова. Адже, впродовж десяти років вони виявляють глибокий патріотизм та стійкість, відстоюючи територіальну цілісність України.

          Наша бібліотека долучилася до відзначення Дня захисників і захисниць України. На героїко-патріотичну годину «Під покровом героїв України» були запрошені дев’ятикласники Липовецького ліцею №1 ім. Василя Липківського. На жаль, через реалії сьогодення наш захід перервала повітряна тривога. Учні були змушені перейти до укриття.

          Найцінніше, що є в  житті людини – це мир та спокій. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості мужніх бійців, ми  відносно спокійно живемо у своїх домівках, навчаємося та працюємо.

          Сьогодні ми вшановуємо всіх тих, хто продовжує боротися за нашу свободу й висловлюємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє життя за світле майбутнє України, чиї героїчні дії, мужність та самовідданість стають прикладом для майбутніх поколінь.




Немає коментарів:

Дописати коментар