вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Гордість і душа держави , її надія і оберіг – захисники України

 Гордість і душа держави , її надія і оберіг –    захисники України


     День захисників  і захисниць  України ми відзначаємо  1 жовтня, як символ нерозривного зв’язку всіх поколінь захисників України, як пам’ять про тих, хто в різний час захищав нашу землю від ворога і захищає її зараз, коли  в Україні  війна , йде боротьба за незалежність і суверенітет держави. Дату для відзначення Дня захисника  України вибрали невипадково – Покрова Пресвятої Богородиці вважається днем Українського козацтва, а також днем створення Української повстанської армії (УПА) у 1942 році.

    Унікальність  історії нашого народу полягає в тому, що в козаччині виявлявся потяг до волі наших предків. І сьогодні багато хто з нас має козацькі прізвища, що ніби доводить причетність кожного до нашої історії. А зараз до лав Збройних Сил України приєднались і жінки. Мужні, сильні, відважні, хоробрі і водночас тендітні захисниці.  І саме  в період повномасштабної війни, ми гідні нащадки наших предків, виборюємо кожен клаптик нашої держави, захищаємо наші кордони! Тримаємось. Працюємо. Єднаємось. Тільки так ми подолаємо ворога!

    Сьогодні  в читальній залі КЗ «Липовецька публічна бібліотека» представлена книжково – ілюстративна виставка «Гордість і душа держави , її надія і оберіг – захисники України» для різних категорій користувачів.Запрошуємо до перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар