вівторок, 12 листопада 2013 р.

11 листопада в в районній дитячій бібліотеці відбулася зустріч із циклу: "Еліта, або персона без краватки". Цього разу персоною була людина, для якої книги стали покликанням її душі, сенсом всього життя. Її професія звучить скромно і гордо - бібліотекар. Це директор Липовецької ЦРБ, заслужений працівник культури України, Віра Станіславівна Липко.


В затишній дружній атмосфері проходила зустріч з девятикласниками ЗОШ №2. Звучали улюблені мелодії, легенда про бібліотекаря у виконанні Миколи Тимощука. Зворушила розповідь В. С. Липко про нелегкі будні керівника. Особливо зацікавила дітей розповідь директора бібліотеки про запровадження комп'ютерних технологій в бібліотеках району, програму "Бібліоміст". Віра Станіславівна поділилася планами на майбутнє відповіла на запитання присутніх.
Про першу зустріч з гарною дівчиною в блакитній сукенці з майбутнім директором нагадала класний керівник 9-А класу А.В. Ратушна
На закінчення Віра Станіславівна висловила надію, що серед присутніх обов'язково знайдуться ті, хто захоче здобути бібліотечну професію і гідно поповнить бібліотечні ряди Липовеччини.


Немає коментарів:

Дописати коментар